Read Ilyen a boldogság by Jennifer E. Smith Free Online


Ebook Ilyen a boldogság by Jennifer E. Smith read! Book Title: Ilyen a boldogság
The author of the book: Jennifer E. Smith
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 16.56 MB
Edition: Maxim
Date of issue: June 2016
ISBN: No data
ISBN 13: No data

Read full description of the books Ilyen a boldogság:

Ellie O’Neill és Graham Larkin azonnal egymásba szerettek, amikor egy elírt e-mailcím váratlanul összehozta őket. Már több mint egy év eltelt azóta, hogy elbúcsúztak egymástól. Akkor megígérték, hogy írnak egymásnak, de a levélváltások egyre ritkábbak lettek, végül teljesen elmaradtak.
Ellie elsős az egyetemen, és úgy érzi, tovább kellene lépnie, és maga mögött hagynia a múltat. Graham pedig azzal próbálja elterelni a figyelmét, hogy film- és reklámszerepeket vállal.
Egy nap azonban Graham New Yorkba érkezik. Ellie-ben megelevenednek a régi szép emlékek, de fél, hogy az érzései nem találnak viszonzásra. Ennek ellenére barátnőivel elmennek a fiú koncertjére.
És amikor Ellie és Graham újra szemtől szemben állnak, de fellobbanhat újra a láng? Vajon túl tudnak lépni a többhónapnyi hallgatáson és a megbántott érzéseken, és megtalálják a boldog végzetüket?

Read Ebooks by Jennifer E. SmithRead information about the author

Ebook Ilyen a boldogság read Online! Jennifer E. Smith is the author of eight books for young adults, including WINDFALL and THE STATISTICAL PROBABILITY OF LOVE AT FIRST SIGHT. She earned her master's degree in creative writing from the University of St. Andrews in Scotland, and her writing has been translated into 33 languages.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Ilyen a boldogság
Read EBOOK Ilyen a boldogság by Jennifer E. Smith Online free

Download PDF: ilyen-a-boldogsg.pdf Ilyen a boldogság PDF