Read Кралят на тръните by Mark Lawrence Free Online


Ebook Кралят на тръните by Mark  Lawrence read! Book Title: Кралят на тръните
The author of the book: Mark Lawrence
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 17.43 MB
Edition: Бард
Date of issue: November 4th 2013
ISBN: No data
ISBN 13: No data

Read full description of the books Кралят на тръните:

В „Принцът на тръните“, първа книга от поредицата „Разделената империя“, Марк Лорънс дава живот на една затрогващо мрачна история – историята на момче, което търси сила и мъст. Сега, в „Краля на тръните“, момчето е почти мъж и пътуването към зрелостта го отвежда в дълбокия мрак на собствената му същност... Момчето, което иска да бъде крал, вече е седнало на трона. Едва деветгодишен, принц Хонорий Йорг Анкрат се е заклел да отмъсти за смъртта на майка си и брат си и да накаже баща си, задето не го е сторил той. На петнайсет тази клетва вече е почти изпълнена. Сега е на осемнайсет... и трябва с меч да удържи онова, което е взел с жестокост и коварство.

Крал Йорг е човек преследван – от призрака на малко момче, от тайнствена медна кутийка, от страстта си по една жена, която язди с врага му. Тормозен от кошмари за зверствата, които е извършил сам, и за другите, които е понесъл като дете, той е изпълнен с гняв. И сякаш този гняв не стига, сякаш жаждата за мъст не го изяжда отвътре, двайсетхилядна армия е тръгнала към портите на замъка му. Врагът е много по-силен от него. Йорг знае, че това е битка, която не може да спечели честно. Ала в тъмно подземие Йорг е открил неща древни и отдавна изгубени. Някои биха ги нарекли магия. Йорг не е сигурен. Знае само, че би могъл да използва тайните им в предстоящата битка – да ги използва по ужасен начин.

Read Ebooks by Mark  LawrenceRead information about the author

Ebook Кралят на тръните read Online! [My new book Red Sister is out now!]

Blog here: http://mark---lawrence.blogspot.co.uk/

Facebook here: https://www.facebook.com/MarkLawrence...

Three-emails-a-year newsletter here:
http://eepurl.com/cimnK1 #Prizes #FreeContent

I'm even on Tumblr!
https://www.tumblr.com/blog/marklawre...

& Pintrest!
https://uk.pinterest.com/princeofthor...


Mark Lawrence is married with four children, one of whom is severely disabled. His day job is as a research scientist focused on various rather intractable problems in the field of artificial intelligence. He has held secret level clearance with both US and UK governments. At one point he was qualified to say 'this isn't rocket science ... oh wait, it actually is'.

Between work and caring for his disabled child, Mark spends his time writing, playing computer games, tending an allotment, brewing beer, and avoiding DIY.Ebooks PDF EpubAdd a comment to Кралят на тръните
Read EBOOK Кралят на тръните by Mark Lawrence Online free

Download PDF: kralyat-na-trnite.pdf Кралят на тръните PDF