Read Open Hart by Elie Wiesel Free Online


Ebook Open Hart by Elie Wiesel read! Book Title: Open Hart
The author of the book: Elie Wiesel
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 11.43 MB
Edition: Meulenhoff
Date of issue: 2016
ISBN: No data
ISBN 13: No data

Read full description of the books Open Hart:

Een plotselinge openhartoperatie leidde tot deze prachtig geschreven overpeinzingen over het leven
Als schrijver Elie Wiesel op zijn twee├źntachtigste met spoed een hartoperatie moet ondergaan - er wordt gevreesd voor zijn leven - wordt hij voor een tweede keer geconfronteerd met zijn eigen sterfelijkheid. Als jonge jongen overleefde hij de Holocaust nadat hij op zijn vijftiende werd gedeporteerd naar Auschwitz. Dat verleden is nooit ver weg en bijna automatisch gaan zijn gedachten uit naar familieleden die tijdens de oorlogsjaren zijn weggevoerd en niet meer terugkwamen. Heeft hij in zijn boeken en in zijn publieke optredens genoeg gedaan om de oorlogsslachtoffers te blijven herinneren? En dan zijn zoektocht naar God: waar heeft die toe geleid? Is er nog hoop voor de mens? Vol liefde en wijsheid schrijft Wiesel in Open hart over zijn kinderen en kleinkinderen en getuigt hij van zijn hoop, zijn vertrouwen en zijn liefde voor het leven. Een zeer inspirerend boek, dat aanzet tot overpeinzing van het eigen leven.

Read Ebooks by Elie WieselRead information about the author

Ebook Open Hart read Online! Eliezer Wiesel was a Romania-born American novelist, political activist, and Holocaust survivor of Hungarian Jewish descent. He was the author of over 40 books, the best known of which is Night, a memoir that describes his experiences during the Holocaust and his imprisonment in several concentration camps.

Wiesel was awarded the Nobel Peace Prize in 1986. The Norwegian Nobel Committee called him a "messenger to mankind," noting that through his struggle to come to terms with "his own personal experience of total humiliation and of the utter contempt for humanity shown in Hitler's death camps," as well as his "practical work in the cause of peace," Wiesel has delivered a powerful message "of peace, atonement and human dignity" to humanity.

On November 30, 2006 Wiesel received an honorary knighthood in London, England in recognition of his work toward raising Holocaust education in the United Kingdom.

http://us.macmillan.com/author/eliewi...


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Open Hart
Read EBOOK Open Hart by Elie Wiesel Online free

Download PDF: open-hart.pdf Open Hart PDF