Read Na ivici sećanja by Jennifer L. Armentrout Free Online


Ebook Na ivici sećanja by Jennifer L. Armentrout read! Book Title: Na ivici sećanja
The author of the book: Jennifer L. Armentrout
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 34.70 MB
Edition: Laguna
Date of issue: December 28th 2015
ISBN: No data
ISBN 13: No data

Read full description of the books Na ivici sećanja:

Njeno sećanje nosi opasnost po život, ali ono je ujedno i jedini ključ za istinu...

Svetski hit i broj 1 New York Timesove bestseler liste.

Sutradan ujutru kada sam se probudila, rešila sam da krenem korak po korak. Kako se zovem? Morala sam nekako da se zovem, ali nije bilo ničega da se uhvatim… Bila sam zaglavljena u tom životu koga se nisam sećala, ugurana u ljušturu te devojke – te Samante Džo Franko – i što sam više saznavala o njoj, to mi je bila mrskija.

Samanta je stranac u vlastitom životu. Do noći kada je nestala sa svojom najboljom prijateljicom Kesi, Sam je imala sve – bila je popularna među vršnjacima, zabavljala se sa dečkom iz snova, i uvek je imala dovoljno para za sve što poželi. Međutim, to što je izgubila pamćenje pokazuje se pre kao dobitak na lutriji nego gubitak jer, dok polako rekonstruiše svoj pređašnji život, počinje da shvata kako više ne želi da ga vrati. Sada ima novu šansu da bude bolja ćerka, sestra, i prijateljica. Kada uzvrati ljubav momku koji ju je oduvek voleo, otkriva koliko može biti srećna.

Ipak, Kesi i dalje nema. Ono što se desilo u noći njihovog nestanka nije zakopano duboko jedino u Samantinoj podsvesti – šta se stvarno dogodilo još neko zna, i taj neko želi da istina ostane sakrivena. Ipak, Samanta će konačno moći da nastavi dalje jedino ako rasvetli svoja zamagljena sećanja na tu kobnu noć. Ali, šta ako je njena amnezija jedini razlog zbog kojeg je Sam još uvek živa?

„Pored toga što je ovo dobar triler sa odličnim scenama neizvesnosti i napetosti, glavni adut priče je u tome što čitalac ima priliku da saučestvuje sa Samantom u jedinstvenoj prilici da ponovo otkrije i iznova stvori svoj identitet.“ Publishers Weekly

„Izuzetno uzbudljiv zaplet i apsolutno iznenađenje koje vas očekuje kada se otkrije identitet ubice zadovoljiće čak i izbirljive čitaoce.“ School Library Journal

Read Ebooks by Jennifer L. ArmentroutRead information about the author

Ebook Na ivici sećanja read Online! Hey Guys! Please note: I don't send out ARCs for review. If you're interested in reviewing a book of mine before release date, please contact the appropriate publisher. I also do NOT check my Goodreads email.

To email me, please use the below addy.
jenniferlarmentrout@live.com

# 1 New York Times and USA Today Bestselling Author Jennifer L. Armentrout Lives in West Virginia.

All the rumors you heard about her state aren’t true.

Well, mostly. When she's not hard at work writing, she spends her time, reading, working out, watching zombie movies, and pretending to write.

She is the author of the Covenant Series (Spencer Hill Press), the Lux Series (Entangled Teen), Don't Look Back (Disney/Hyperion) and a yet untitled novel (Disney/Hyperion), and new YA paranormal series with Harlequin Teen.

Jennifer also writes New Adult and Adult romance under the pen name J. Lynn. The Gamble Brothers Series (Tempting the Best Man/Tempting the Player) and Wait for You. Under her pen name, she is published with Entangled Brazen and HarperCollins.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Na ivici sećanja
Read EBOOK Na ivici sećanja by Jennifer L. Armentrout Online free

Download PDF: na-ivici-seanja.pdf Na ivici sećanja PDF