Read A nyomozó by Kristen Ashley Free Online


Ebook A nyomozó by Kristen Ashley read! Book Title: A nyomozó
The author of the book: Kristen Ashley
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 36.22 MB
Edition: GABO
Date of issue: November 29th 2016
ISBN: No data
ISBN 13: No data

Read full description of the books A nyomozó:

A szerelem a szomszédban van…

A kedves, félénk Mara Hanover szerelmes a szomszédjába. Négy éve titokban ácsingózik álmai pasija után, de tudja, hogy a jóképű Mitch Lawson nyomozó nem az ő fajtájához való. A származása miatt egy ilyen férfi nem akarhat tőle semmit. De amikor a fürdőszobai csap elromlik, és nem lehet elzárni, Mitch siet a segítségére.

Mitch már régóta figyeli a szomszédnőjét, és kapva kap az alkalmon, hogy segítsen neki. A plátói kapcsolatukat azonnal átfűti a szenvedély. Aztán Mara aggasztó telefonhívást kap az unokatestvére gyerekeitől, és úgy érzi, visszahúzza őt az az élet, amit mindenáron megpróbált maga mögött hagyni. Vajon a szexi nyomozó meg tudja győzni Marát, hogy engedje el a múltját, és építsék együtt a közös jövőjüket?

Read Ebooks by Kristen AshleyRead information about the author

Ebook A nyomozó read Online! Kristen Ashley was born in Gary, Indiana, USA. She nearly killed her mother and herself making it into the world, seeing as she had the umbilical cord wrapped around her neck (already attempting to accessorise and she hadn't taken her first breath!).

Kristen grew up in Brownsburg, Indiana but has lived in Denver, Colorado and the West Country of England. Thus she has been blessed to have friends and family around the globe. Her posse is loopy (to say the least) but loopy is good when you want to write.

Kristen was raised in a house with a large and multi-generational family. They lived on a very small farm in a small town in the heartland and existed amongst the strains of Glenn Miller, The Everly Brothers, REO Speedwagon and Whitesnake (and the wardrobes that matched).

Needless to say, growing up in a house full of music, clothes and love was a good way to grow up.

And as she keeps growing up, it keeps getting better.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to A nyomozó
Read EBOOK A nyomozó by Kristen Ashley Online free

Download PDF: a-nyomoz.pdf A nyomozó PDF