Read De wielermaffia by Tyler Hamilton Free Online


Ebook De wielermaffia by Tyler Hamilton read! Book Title: De wielermaffia
The author of the book: Tyler Hamilton
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 3.87 MB
Edition: Ambo Linkeroever
Date of issue: 2012
ISBN: No data
ISBN 13: No data

Read full description of the books De wielermaffia:

Tyler Hamilton was een van de meest geliefde en snelste wielrenners ter wereld. Hij begon zijn wielercarrière bij de Amerikaanse ploeg US Postal waar hij al snel een van de vertrouwelingen werd van Lance Armstrong. In 2004 won hij een gouden medaille op de Olympische Spelen, vlak daarna werd hij schuldig bevonden aan het gebruik van doping en werd hij voor jaren geschorst.

Zijn jarenlange dopinggebruik heeft Hamilton altijd ontkend. In De wielermaffia vertelt hij voor het eerst zijn verhaal. Hij laat zien hoe de wereld van het professionele wielrennen met de komst van het 'wondermiddel' epo midden jaren negentig in korte tijd drastisch veranderde. Om in de Tour met de besten mee te kunnen komen, kon je niet anders dan doping gebruiken.

Meer nog dan Hamilton was zijn vriend en ploeggenoot Lance Armstrong een spin in het dopingweb. Hij was het die epo faciliteerde, contacten onderhield met de meest vooraanstaande artsen - onder wie de sluwe Italiaanse dokter Michele Ferrari - en zijn mederenners dwong om doping te gebruiken.

Read Ebooks by Tyler HamiltonRead information about the author

Ebook De wielermaffia read Online! Librarian Note: There is more than one author in the Goodreads database with this name.

Tyler Hamilton is a former American professional road bicycle racer. He was a promising skier until a back injury put an end to this in 1991. He then became a cyclist, and went professional in 1995 with the US Postal Service cycling team. His carreer ended in april 2009, after a positive doping test.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to De wielermaffia
Read EBOOK De wielermaffia by Tyler Hamilton Online free

Download PDF: de-wielermaffia.pdf De wielermaffia PDF