Read Tüskék és rózsák udvara by Sarah J. Maas Free Online


Ebook Tüskék és rózsák udvara by Sarah J. Maas read! Book Title: Tüskék és rózsák udvara
The author of the book: Sarah J. Maas
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 430 KB
Edition: Könyvmolyképző
Date of issue: November 29th 2016
ISBN: No data
ISBN 13: No data

Read full description of the books Tüskék és rózsák udvara:

Amikor a tizenkilenc éves Feyre az erdőben vadászva megöl egy farkast, nyomban egy másik szörnyeteg bukkan fel, hogy jóvátételt követeljen tőle. Magával hurcolja a lányt egy baljós és mágikus vidékre, amit ő csak a legendákból ismer. Feyre hamar rájön, hogy fogvatartója valójában nem állat, hanem Tamlin, egyike azoknak a halálos és halhatatlan tündéreknek, akik egykor a világ felett uralkodtak.
Tamlin birtokán Feyre jéghideg gyűlölete forró szenvedéllyé alakul át, és ez az érzés felperzsel minden hazugságot és figyelmeztetést, amit korábban a tündérek veszedelmes világáról hallott. Azonban a birodalom felett egyre nő egy ősi, gonosz árnyék és a lánynak kell megtalálnia a módját, hogy feltartóztassa… vagy örök pusztulásra ítélje Tamlint és világát.

Kristen Cashore és George R. R. Martin rajongók imádni fogják.
Szexi, akciódús új sorozat – lehetetlen letenni..

Read Ebooks by Sarah J. MaasRead information about the author

Ebook Tüskék és rózsák udvara read Online! Sarah J. Maas is the New York Times and USA Today bestselling author of the Throne of Glass series (Queen of Shadows, Book 4, will be out in September 2015), as well as the A Court of Thorns and Roses series (out 5/5/15).

Sarah lives in Bucks County, PA, and over the years, she has developed an unhealthy appreciation for Disney movies and bad pop music. She adores fairy tales and ballet, drinks too much tea, and watches an ungodly amount of TV. When she's not busy writing, she can be found exploring the historic and beautiful Pennsylvania countryside with her husband and canine companion.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Tüskék és rózsák udvara
Read EBOOK Tüskék és rózsák udvara by Sarah J. Maas Online free

Download PDF: tskk-s-rzsk-udvara.pdf Tüskék és rózsák udvara PDF